Fürdőszoba duguláselhárítás

/Fürdőszoba duguláselhárítás

Fürdőszoba duguláselhárítás

Fürdőszoba duguláselhárítás azonnal! Budapesten és Pest megyében szinte azonnal, vagy rövid időn belül. Hívjon minket +36 70 291 7864. A lakás egyik kulcsfontosságú helyszíne a fürdőszoba, és nem is a legfontosabb, de a dugulás itt is komoly fennakadásokat okozhat a család életében. Jelentkezzék akár a kádnál, a zuhanyzónál vagy a kézmosó résznél. Ha bármelyik rész is eldugul vagy csak olyan jelét adja, hogy eldugulni készül célszerű azonnal cselekedni és szakemberhez fordulni. Könnyebben, gyorsabban tudunk a dugulás okozta problémáktól megszabadulni, és hamarabb térhetünk vissza a megszokott hétköznapokhoz.

dugulaselharitas-furdokad
Fürdőkád duguláselhárítás

A fürdőkád eldugulása legtöbb esetben a fürdéskor a kádba jutó hajszálakhoz, egyéb szöszökhöz, szappan, tusfürdő vagy borotvahab maradékokhoz  vezethető vissza. Első lépésben a hajszálakat kell kiszedjük a lefolyó szűrő részéből. Utána célszerű forró vizet önteni a lefolyóba, hogy leoldja a lefolyó oldalára tapadt maradékot. Ha ez sem hat, akkor a túlfolyó befogása után laza pumpálással megpróbálhatjuk a dugulást elhárítani, azonban ha ez sem vezet eredményre, jöhetnek a vegyszerek, melyek talán már eredményt produkálhatnak. Ha lakásfelújításból származó  festék, glett, vagy egyéb tárgy, (pl.: gyerekjáték) került a lefolyóba,  minden tevékenység felesleges, házi körülmények között nem lehet elhárítani a dugulást. Jöhet a duguláselhárító szakember.

dugulaselharitas-furdokad2
Zuhanyzó duguláselhárítás

A zuhanyzó duguláselhárítása esetén külön meg kell említsük, hogy fokozottan oda kell figyeljünk arra, hogy ha a lefolyó csatlakozót szétcsavarozzuk, a lefolyó elmozdulhat a fürdőkád aljától. Ha nem tudjuk hatalmas vesződések árán sem visszacsavarozni a lefolyót, akkor vízvezeték szerelőre lehet szükségünk, ami a duguláselhárítás költségeit igencsak megsokszorozza. Ha az első fázison túl vagyunk, de az eredmény még várat magára, csak akkor folytassuk a duguláselhárítást házilag, ha biztosak vagyunk a dolgunkban, ellenkező esetben mindenképp ajánlott egy duguláselhárító felhívása. Mi ismerünk egyet! Meg is adjuk a telefonszámát:+36 70 291 7864.

NÉHÁNY ÉRV MELLETTÜNK:

Nap 24 órájában elérhetőek vagyunk

1 órán belül megkezdjük a duguláselhárítást

Nincs kiszállási díj

NON STOP, hétvégén és ünnepnapokon is!

Duguláselhárítás garanciával és sok éves tapasztalattal rejtett költségek nélkül.
Duguláselhárítás Budapesten és Budapest vonzáskörzetében (egyeztetés alapján).+36 70 291 7864

Duguláselhárítás olcsón, minden nap, hétvégén is, garanciával, kiszállási díj és rejtett költségek nélkül.
Árainkat úgy kalkuláltuk ki, hogy önnek a lehető legjobb, ha úgy tetszik, a legolcsóbb legyen a dugulás elhárítás.

Non-stop duguláselhárítás magánházaknál, lakásoknál valamint közületi intézményeknél.
A nap bármely szakában hívhat, non-stop számíthat ránk. Nonstop dugulás, non stop duguláselhárítás.

Call Now ButtonHívjon most