Fürdőkád duguláselhárítás

/Fürdőkád duguláselhárítás

Fürdőkád duguláselhárítás azonnal! Budapesten és Pest megyében szinte azonnal, vagy rövid időn belül. Hívjon minket +36 70 291 7864

dugulaselharitas-furdokad
Fürdőkád duguláselhárítás

A fürdőkád eldugulása legtöbb esetben szintén a hajszálakhoz vezethető vissza. Első lépésben a hajszálakat kell kiszedjük a lefolyó szűrő részéből. Utána forró vizet célszerű önteni a lefolyóba, majd a túlfolyó befogása után laza pumpálással megpróbálhatjuk a dugulást elhárítani. Ha ez sem vezet eredményre, jöhetnek a vegyszerek, melyek talán már eredményt produkálhatnak. Azonban ha lakás felújításból származó  festék, glett, vagy egyéb tárgy, gyerekjáték került a lefolyóba,  minden tevékenység felesleges, házi körülmények között nem lehet elhárítani a dugulást. Ilyenkor a duguláselhárító szakember hívása elengedhetetlen a nagyobb probléma elkerülése érdekében.

dugulaselharitas-furdokad2
Fürdőkád duguláselhárítás

Fürdőkád duguláselhárítás esetén külön meg kell említsük, hogy oda kell figyeljünk arra, hogy ha a lefolyó csatlakozót szétcsavarozzuk, a lefolyó elmozdulhat a fürdőkád aljától. Ha nem tudjuk hatalmas vesződések árán visszacsavarozni a lefolyót, akkor vízvezeték szerelőre is szükségünk lehet, ami a költségeket igencsak megsokszorozza. Ha az első fázison túl vagyunk, de az eredmény még várat magára, csak akkor folytassuk a duguláselhárítást házilag, ha biztosak vagyunk a dolgunkban, ellenkező esetben mindenképp ajánlott egy duguláselhárító felhívása. Mi ismerünk egyet! Meg is adjuk a telefonszámát:+36 70 291 7864.

NÉHÁNY ÉRV MELLETTÜNK:

Nap 24 órájában elérhetőek vagyunk

1 órán belül megkezdjük a duguláselhárítást

Nincs kiszállási díj

NON STOP, hétvégén és ünnepnapokon is!

Duguláselhárítás garanciával és sok éves tapasztalattal rejtett költségek nélkül.
Duguláselhárítás Budapesten és Budapest vonzáskörzetében (egyeztetés alapján).+36 70 291 7864

Duguláselhárítás olcsón, minden nap, hétvégén is, garanciával, kiszállási díj és rejtett költségek nélkül.
Árainkat úgy kalkuláltuk ki, hogy önnek a lehető legjobb, ha úgy tetszik, a legolcsóbb legyen a dugulás elhárítás.

Non-stop duguláselhárítás magánházaknál, lakásoknál valamint közületi intézményeknél.
A nap bármely szakában hívhat, non-stop számíthat ránk. Nonstop dugulás, non stop duguláselhárítás.

Hívjon most