Lefolyó tisztítás házilag

/Lefolyó tisztítás házilag

Duguláselhárítás azonnal! Budapesten és Pest megyében akár 1 órán belül a helyszínre érünk. Hívjon minket!

dugulaselharitas.com hazilag
Duguláselhárítás házilag

Számtalan jó praktika létezik a duguláselhárítás házilag megkezdésének. Például próbáljon szódabikarbónát, ecetet önteni a lefolyóba. Sok esetben a biológiai anyagok hatásosabbak mint a kémia vegyületek. A zuhanyzókabin lefolyóját legtöbbször a felgyülemlett haj zárja el. A boltokban kapható termékek sok esetben hozhatnak sikert, amennyiben a dugulás nem komolyabb. Komolyabb esetben nem célszerű egyedül nekiállni, hiszen megsérülhet a vízvezeték, és akkor még komolyabbra fordul a helyzet. Ezért célszerű már az elején szakemberre bízni az elhárítást. Hívjon minket! 

Duguláselhárítás otthon

Saját magunk is nekieshetünk a dugulás otthoni elhárításának. Rendkívül rossz és kellemetlen helyzetek adódhatnak, ha eldugul a wc vagy a lefolyó, esetlen a fürdőkádban nem megy le a víz. Bolt szerek használatán túl, használhatunk pumpát,  de a duguláselhárítás nem is olyan egyszerű dolog mint az sokan gondolják. Sok esetben több éves tapasztalat kell ahhoz, hogy bontás nélkül sikerüljön elhárítani a dugulást. Ezért is inkább az szoktuk javasolni, hogy bízza a szakemberre a piszkos munkát.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET

Nap 24 órájában elérhetőek vagyunk

1 órán belül megkezdjük a duguláselhárítást

Nincs kiszállási díj

NON STOP, hétvégén és ünnepnapokon is!

Sokszor kérdeznek, milyen praktikát tudok ajánlani. A pumpa, ecet, szódabikarbóna használatát szoktam javasolni, hogy időnként öntsünk vízbe ecetet majd próbáljuk átmosni vele a rendszert. Természetesen ez nem akadályozza meg, a sok esetben a dugulásért felelős rongy felszívódását, de kisebb lerakódásoktól megszabadítja a rendszert.

A dugulás sosem jöhet jókor. Ám ha éjszaka leple alatt ér minket, az különösen felkavaró. Ezért mi éjjel nappal vállaljuk a duguláselhárítást. Keressen minket bármikor a nap 24 órájában.

Call Now ButtonHívjon most