Duguláselhárítás Budapesten

Akár 1 órán belül!
/Duguláselhárítás Budapesten

Budapesten és Pest megyében akár 1 órán belül a helyszínre érünk. Hívjon minket és indulunk!

dugulaselharitas-munkas
Duguláselhárítás Budapesten

Pest megyében, Budapesten akár 1 órán belül amennyiben most telefonál! Hívjon minket, hogy időben odaérjünk! Hagyja ránk a piszkos munkát. Több mint 5200 elhárításon vagyunk túl, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal nincs olyan dugulás amivel még nem találkoztunk.

duguláselhárítás-házilag
Kiszállás 1 órán belül!

Egyedülállóan 0-24 órás ügyelettel, hétvégén és ünnepnapokon is! Bármikor hívhat minket, éjjel nappal, SOS végezzük a munkánkat. Tudjuk, hogy a probléma esetén a legjobb azonnal indulni és a helyszínre érni. Ne várja amíg nagyobb gond lesz, és esetleg csőrepedés alakul ki.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Nap 24 órájában elérhetőek vagyunk

1 órán belül érkezünk a helyszínre

Nincs kiszállási díj, se éjjel, se nappal

NON STOP, hétvégén és ünnepnapokon is, az év 365 napján!

Dugulás az egy komoly probléma lehet. Legyen szó wc-ről, lefolyóról, mosdóról, fürdőkádról, rendkívül kellemetlen helyzeteket okozhatnak mind a háztartásokban, mind a munkahelyeken. Azonban a kezdeti pánik ellenére sem szabad nem szakemberre bízni a duguláselhárítást, mert akár nagyobb bajt is okozhat a tapasztalatlanság. Ilyenkor a házi praktikák megoldhatják a kisebb dugulásokat, ám nem minden esetben célra vezető, és sok esetben inkább nagyobb gondot okoznak.

SOS probléma esetén a legjobb ha azonnal szakembert hív, és addig menti ami menthető. Házi praktikákkal végzett duguláselhárítás csak kitolja a probléma fennállásának idejét, hiszen egy szakember profi gépekkel (ilyen például a professzionális nyomó-szívó tisztítópumpával) a lehető leghamarabb megoldja a gondot jelentő szennyeződést.

Az eldugulás sosem jön jókor. Ezért mi éjjel nappal, NON STOP elérhetőek vagyunk ha baj van. Több mint 5200 ügyfelünk ezért is elégedett, hiszen bármikor számíthatnak ránk, az év 365 napjában.

Létezik, hogy a munkavégzés fix áron történik? Igen! Nálunk nincs rejtett költség. És ez vállaljuk is. Fix áron dolgozunk amit mindig előre leegyeztetünk a megrendelővel. Számunkra a legfontosabb, hogy Ön elégedett legyen az elvégzett munkával. Az Ön elégedettségében rejlik a mi szolgáltatásunk színvonala.

Szakemberre van szüksége? Hívjon most!

Hívjon most