Duguláselhárítás árak

/Duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak! Budapesten és Pest megyében szinte azonnal, vagy rövid időn belül. Hívjon minket +36 70 291 7864

dugulaselharitas.com hazilag
Duguláselhárítás házilag

Számtalan praktika létezik a duguláselhárítás házilag történő elhárítására. Például próbáljon szódabikarbónát és ecetet önteni a lefolyóba. Sok esetben a biológiai anyagok hatásosabbak mint a kémia vegyületek. A boltokban kapható termékek átmenetileg hozhatnak sikert, amennyiben a dugulás nem komolyabb. Nagyobb dugulás esetén nem célszerű egyedül nekiállni, hiszen megsérülhet a vízvezeték, és akkor még komolyabbra fordul a helyzet. Ezértajánlatos már az elején szakemberre bízni az elhárítást. Hívjon minket! 

dugulaselharitas olcso
Duguláselhárítás árak

7990 ft-tól indulunk. Több mint 5200 duguláselhárításon vagyunk túl. Profik vagyunk, és az a célunk, hogy Ön elégedett legyen. Minden ár előre egyeztetésre kerül, hogy Ön előre tudja mit fog fizetni. Nem, nincs semmiféle extra költség, kisbetűs rész vagy elhallgatott költség. Mindenről előre egyeztetünk, hiszen az a legfontosabb, hogy Ön elégedett legyen, mind az árral, mind a szolgáltatással. Hívjon minket!

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Garantáltan a legjobb áron dolgozunk

1 órán belül megkezdjük a duguláselhárítást

Nincs kiszállási díj

Garanciális munkát végzünk, amire 1 hónap garanciát vállalunk

Azonnali duguláselhárítás? Igen, ezek vagyunk mi. Ezt vállaljuk. Több mint 5200 duguláselhárítás után büszkék vagyunk a teljesítményünkre. Akár 1 órán belül is meg tudjuk kezdeni a duguláselhárítást.

Nincs kiszállási díj, nincs rejtett költség. A piac garantáltan legjobb árával, 7990.-tól vállaljuk a duguláselhárítást. Nem, ez nem vicc. Nem hiszi? Hívjon minket!  

SOS esetekben is hívhatóak vagyunk? Igen, természetesen. Igyekszünk nem túllépni a megengedett sebességhatárt, de ha nagyon ázik a lakás, ezt is bevállaljuk! 😉 Hívjon minket! 

Hívjon most