Áraink

/Áraink

Áraink

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében szinte azonnal, vagy rövid időn belül. Nincs kiszállási díj, nincs kisbetűs rész, csak annyit fizet, amennyiben előzetesen megállapodunk. Az árakat illetően nincs takargatni valónk, és áraink meghatározásakor  minden eshetőséget számításba veszünk. Duguláselhárítás garantáltan a legolcsóbb áron már 7990.-tól. Gyors kiszállás, alapos munka, tiszta lefolyó, garancia vállalás. Telefonos egyeztetés után akár egy órán belül az ön lakásában lehetünk, hogy gondoskodjunk arról, hogy a szennyvíz a lefolyókban-, az élet pedig a megszokott kerékvágásban folyjék tovább. Bármilyen fajta és mértékű dugulással fordulhat hozzánk, legyen az a ház bármely pontján is, mi készséggel állunk rendelkezésre. Időt, pénzt energiát spórol ha idejében szakemberhez fordul. Ne a türelmét tegye próbára, hanem minket! Hívjon minket +36 70 291 7864.

dugulaselharitas.com hazilag
Duguláselhárítás

A dugulás a lakás gyomorrontása. Kellemetlen szituáció, amely azonnali megoldást igényel, különben a helyzet tovább romlik. Nem odázható probléma, és magától sem oldódik meg. De van megoldás: mi vagyunk! 10 éves szakmai tapasztalattal bátran ajánljuk magunkat. Duguláselhárítás garanciával! Hívjon minket! 

dugulaselharitas olcso
Áraink

Árainkat illetően 7990 ft-tól indulunk. Minden ár előre egyeztetésre kerül, hogy Ön előre tudja mit fog fizetni. Nem, nincs semmiféle extra költség, kisbetűs rész vagy elhallgatott költség. Mindenről előre egyeztetünk, hiszen az a legfontosabb, hogy Ön elégedett legyen, mind az árral, mind a szolgáltatással. Hívjon minket!

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Garantáltan a legjobb áron dolgozunk

1 órán belül megkezdjük a duguláselhárítást

Nincs kiszállási díj

Garanciális munkát végzünk, amire 1 hónap garanciát vállalunk

Azonnali duguláselhárítás? Igen, ezek vagyunk mi. Ezt vállaljuk. Több mint 5200 duguláselhárítás után büszkék vagyunk a teljesítményünkre. Akár 1 órán belül is meg tudjuk kezdeni a duguláselhárítást.

Nincs kiszállási díj, nincs rejtett költség. A piac garantáltan legjobb árával, 7990.-tól vállaljuk a duguláselhárítást. Nem, ez nem vicc. Nem hiszi? Hívjon minket!  

SOS esetekben is hívhatóak vagyunk? Igen, természetesen. Igyekszünk nem túllépni a megengedett sebességhatárt, de ha nagyon ázik a lakás, ezt is bevállaljuk! 😉 Hívjon minket! 

Call Now ButtonHívjon most