Duguláselhárítás házilag

//Duguláselhárítás házilag

Duguláselhárítás házilag

Miután konstatáltuk, tudomásul vettük, megértettük, hogy mi is történt a lefolyó rendszerünkkel, majd miután jól kikáromkodtuk magunkat és megvádoltuk az összes körülöttünk lévő embert, összevesztünk velük majd kibékültünk velük, itt az ideje, hogy munkához lássunk. Ez lenne a duguláselhárítás házilag. Azonban az első és legfontosabb tanács ilyenkor: célszerű szakemberhez fordulni. Ezek lennénk mi. Akár csak telefonos segítségkérés miatt is érdemes hívni minket, de akár azért is, hogy a duguláselhárítást azonnal megrendelje.

Tippek, trükkök, tanácsok a duguláselhárítás házilag történő elhárításához

 A duguláselhárítás házilag is elvégezhető. Ehhez a legegyszerűbb eszköz a wc pumpa, mint titkos csodafegyver. Használható (különböző sikerrel) a konyhában, a fürdőben a wc-ben, minden olyan helyen és esetben, ahol és amikor dugulás van. Kisebb eltömődések esetén  hatékony megoldás. Kevés vizet engedjünk a kádba, kézmosóba, majd néhány intenzív pumpálás után már fel is bukkan a sok lerakódott szenny.
Első körben nyert ügyünk van. Nincs is más dolgunk, mint újra és újra forró, hangsúlyozzuk
forró vízzel átöblítsük a lefolyót.
Ezek után még egyéb lefolyó tisztítószerek alkalmazása  is szóba jöhet és tanácsos is lehetőség szerint folyékony lefolyótisztítókat használni, melyet aztán bő forró vízzel nyakon öntve használhatunk. Kisebb dugulások, zsíros szennyek lerakódásánál segítenek, makacsabb dugulások esetén a legtöbb esetben azonban hatástalanok ezek a szerek. A duguláselhárítás házilag akkor tekinthető sikeresnek ha a víz akadálymentesen lefolyik. Ilyenkor a dugulás felszámolása befejezettnek tekinthető.
A szerszámboltokban kapható spirális csőtisztító, az ún. „csőgörény” további segítségünkre lehet.
Azonban ez sajnos nem így van, az esetek döntő többségében házilag nem megoldható a probléma felszámolása. Ha nem boldogul a problémával olyankor jövünk mi. Duguláselhárítás azonnal, gyorsan, rejtett költségek nélkül, a legmodernebb gépekkel, ingyenes kiszállással, garanciával. Hívjon, jövünk.

A duguláselhárítás folyamata

Kiszállás után meghatározzuk a dugulás helyét és jellegét, esetleg néhány kérdést teszünk fel, hátha van információ, mi okozhatta a problémát.
Következik a megfelelő gép kiválasztása, majd beüzemelés után a csatornahálózat kitisztítása.
Gyorsan, pontosan, fal és aljzatbontás nélkül igyekszünk megoldani a problémát. Nagyon makacs dugulások esetén a lehető legritkább esetben mégis előfordul a falbontás, de azt mindenképp egyeztetjük a megrendelővel.
Miután megszüntettük a dugulást, átmossuk a csatornarendszert, majd ellenőrizzük a rendes lefolyást és azt is, hogy a lefolyó víz, szivárgásmentesen tud e távozni.
A munka során keletkezett kisebb piszkot eltakarítjuk, majd a tisztítás után a papírmunka végeztével egy őszinte kézfogás után angolosan távozunk.

Duguláselhárítás azonnal

Hosszú évek óta gyorsan és pontosan végezzük a néha szinte életmentőnek tűnő munkánkat. Egész évben, a hétvégéken és ünnepnapokon is várjuk hívását. Minőségi duguláselhárítás non-stop. Hívjon minket bizalommal, mert a tiszta lefolyó közös érdekünk. Az ön mindennapi kényelmét szolgálja a mi munkánk, ami talán nem is munka számunkra, szinte már-már hobbi.
Bármilyen dugulással fordulhat hozzánk, nincs olyan helyzet, amivel még ne találkoztunk volna és ne oldottuk volna meg. Legyen az wc, zuhanytálca, fürdőkád, kézmosó, bidé, piszoár, padló összefolyó vagy kerti csatorna lefolyó. Mindegyikkel volt már dolgunk, nem jelentettek problémát.
Dolgoztunk már családi házban, társas házban, munkahelyeken, otthonokban, hétvégi házakban, ipari létesítményekben szinte mindenhol. Meglepetés sehol sem ért minket. Gyorsan, pontosan érkezünk, és a duguláselhárítást azonnal megkezdjük. Megbízhatóan dolgozunk és garanciát vállalunk saját munkánkra.

Call Now ButtonHívjon most