Duguláselhárítás házilag

//Duguláselhárítás házilag

Miután konstatáltuk, tudomásul vettük, megértettük, hogy mi is történt a lefolyó rendszerünkkel, és miután jól kikáromkodtuk magunkat, megvádoltuk az összes körülöttünk lévő embert, összevesztünk velük, majd kibékültünk, itt az ideje, hogy munkához lássunk. Első és legfontosabb tanács ilyenkor: célszerű szakemberhez fordulni. Ezek lennénk mi. Akár csak telefonos segítségkérés miatt is érdemes hívni minket, de akár azért is, hogy a tisztítást azonnal megrendelje.
A dugulás elhárításhoz házilag is hozzáláthatunk. Ehhez a legegyszerűbb eszköz a wc pumpa, mint titkos csodafegyver. Kisebb eltömődések esetén akár még hatékony is lehet. Kevés vizet engedjünk a kádba, kézmosóba, majd néhány intenzív pumpálás után már fel is bukkan a sok lerakódott szutyok.
Első körben nyert ügyünk van. Nincs is más dolgunk, mint újra és újra forró, hangsúlyozzuk
forró vízzel átöblítjük a lefolyót. Ezek után még lefolyó tisztítószerek alkalmazása és további pumpálás után a dugulás felszámolása befejezettnek tekinthető.
A szerszámboltokban kapható spirális csőtisztító, az ún. „csőgörény” további segítségünkre lehet.
Bárcsak minden esetben ilyen szerencsések lehetnénk! De ez sajnos nem így van, az esetek döntő többségében házilag nem megoldható a probléma felszámolása. Ilyenkor jövünk mi. Duguláselhárítás azonnal, gyorsan, rejtett költségek nélkül, a legmodernebb gépekkel, ingyenes kiszállással. Hívjon, jövünk.

A duguláselhárítás folyamata

Kiszállás után meghatározzuk a dugulás helyét és jellegét, esetleg néhány kérdést teszünk fel, hátha van információ, mi okozhatta a problémát.
Következik a megfelelő gép kiválasztása, majd beüzemelés után a csatornahálózat kitisztítása.
Gyorsan, pontosan, fal és aljzatbontás nélkül igyekszünk megoldani a problémát. A lehető legritkább esetben mégis előfordul a bontás, de azt mindenképp egyeztetjük a megrendelővel.
Miután megszüntettük a dugulást, átmossuk a csatornarendszert, majd ellenőrizzük a rendes lefolyást és azt is, hogy a lefolyó víz, szivárgásmentesen tud e távozni.
A munka során keletkezett kisebb piszkot eltakarítjuk, majd a tisztítás után a papírmunka végeztével egy őszinte kézfogás után a távozás mezejére lépünk.

Duguláselhárítás azonnal

Hosszú évek óta gyorsan és pontosan végezzük a néha szinte életmentőnek tűnő munkánkat. Egész évben, a hétvégéken és ünnepnapokon is várjuk hívását. Minőségi duguláselhárítás non-stop. Hívjon minket bizalommal, mert a tiszta lefolyó közös érdekünk. Az ön mindennapi kényelmét szolgálja a mi munkánk, ami talán nem is munka számunkra, szinte már-már hobbi.
Bármilyen dugulással fordulhat hozzánk, nincs olyan helyzet, amivel még ne találkoztunk volna és ne oldottuk volna meg. Legyen az wc, zuhanytálca, fürdőkád, kézmosó, bidé, piszoár, padlóösszefolyó vagy kerti csatorna lefolyó. Mindegyikkel volt már dolgunk, nem jelentettek problémát.
Dolgoztunk már családi házban, társas házban, munkahelyeken, otthonokban, hétvégi házakban szinte mindenhol. Meglepetés sehol sem ért minket. Gyorsan, pontosan érkezünk, és a duguláselhárítást azonnal megkezdjük. Megbízhatóan dolgozunk és garanciát vállalunk saját munkánkra.

Hívjon most