Duguláselhárítás árak

/Duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak előzetes kalkulálása esetén mindig bajban vagyunk. Igyekszünk fixen meghatározni az egyes munkafolyamatok árait. Azonban egy-egy munka után fizetendő költségeket csak a helyszínen tudjuk pontosítani, hiszen akkor és ott látjuk, mi a dugulás oka, hol a helye és mekkora a dugulás mértéke.
A helyszínre érve derül ki ugyanis, hogy mennyire kell kreatívnak lenni a dugulás elhárításakor, mennyit kell rögtönözni a munka során, milyen nehézségekkel találkozunk, milyen- és hány gépet kell használnunk.

Duguláselhárítás árak Budapesten

duguláselhárítás árak megadásakor rendszerint szerencsénk van, mert az általunk megszabott ár általában fedezi a költségeket, mivel családi házak, vagy társasházi lakások esetén a dugulások 3-6 méteren belül vannak, így a költségek nem emelkednek.
Örök dilemma, hogy olcsó duguláselhárítót válasszak, vagy drágábbat? Ha az olcsó mellett döntök, felmerül annak a lehetősége, hogy 3-4 alkalommal is vissza kell hívjam a szerelőt (vagy rosszabb esetben egy másikat), mert az olcsó ajánlat vagy a szakértelmet vagy a felkészültséget vagy a garanciát nem tartalmazza, így az eleinte olcsónak tűnő munka költségei így az egekbe emelkedhetnek. +3670-2917-864
Ahol csatorna van, ott dugulás is van/lesz. Ez nagy igazság! Azonban célszerű alaposan körültekinteni a duguláselhárítók ajánlatai között, azonban nagyon olcsót nem érdemes választani.
Számtalan helyen leírtuk már, de akár mások ajánlatai között is meg lehet találni, hogy nagyon olcsó, illetve ingyenes dugulás elhárítás nincs. Vagy ha van, akkor nem lenne szabad lennie.

A gépek beszerzése, működtetése karbantartása pénzbe kerül, csakúgy, mint a gépjárművek üzemanyaga, vagy a kézi szerszámok, nem beszélve az egyéb járulékos költségekről.
Dugulás elhárítás árak kalkulálásakor mindenképpen meg kell, hogy említsük azt a tényezőt is, hogy mivel nincs két egyforma lakás sem, így nincs egyforma dugulás sem, így magától értetődően egyforma ár sem.

A duguláselhárítás áraink fixek, barátságosak, könnyen kalkulálhatóak, nincs rejtett költség, és nincs kiszállási díj sem. Ön azt fizet, amit előre megbeszélünk, pontosan.

Árkalkuláció a helyszínen

Minden ár kalkuláció hely specifikus, így tehát tájékoztató jellegűnek kell tekinteni. Azonban a telefonhívás alkalmával feltett kérdések alapján már tudjuk, milyen dugulással állunk szemben, így az árak kalkulációja is ott mindjárt meg is történek. Ettől általában csak nagyon extrém dugulások alkalmával térünk el. Illetve az árakat még az a szerencsétlen helyzet is növelheti, amikor esetleg falbontásra van/lenne szükség. Ez az eset valóban ritka, mint a fehér holló, de sajnos teljes egészében kizárni nem lehet. Ilyenkor sajnos, ha extra költségek merülnek fel, azt fel kell, hogy számoljuk, de erről mindenképpen egyeztetünk a munka megrendelőivel.
Más szolgáltatók esetében előfordul, hogy felszámolásra kerül a hétvégi-, ünnepnapi-, éjszakai munkavégzés költsége, kiszállási díja, illetve a megtett távolság költsége is. Biztosíthatjuk önöket, nálunk ilyen költség nincs, nem építünk bele az árainkba semmi rejtett költséget. +3670-2917-864

Extrém duguláselhárítás árak

Sajnos –  gyorsan tegyük hozzá hála Istennek!- nagyon ritkán, de előfordul olyan dugulás, amikor még a sokat látott, tapasztalt szerelő is hátra tolja a fején a svájci sapkát, és megvakarja összeráncolt homlokát. Olyan esetekben, amikor valóban extrém mértékű a dugulás mert olyan helyen van ami roppant nehezen érhető el, vagy, mert olyan összetett és nagy mértékű a csatorna eltömődése, mindig egyéni díjszabás a mérvadó. Ha egy elhanyagolt, régen nem használt és már igen régen eldugult lefolyóval van dolgunk, ott bizony az ún. listaár nem érvényesül. Ilyenkor egyéni árszabást alkalmazunk.
Ugyanez érvényes olyan alkalmakkor is, amikor házon kívül van a dugulás, és extrém mennyiségű falevél, faág, gyökér okozza a gondokat. Ilyen estekben mindig a helyszínen határozzuk meg az árat az elvégzendő munka függvényében.

Tehát, hogy miben segíthetünk?

Duguláselhárítás esetén szinte mindenben, ami a csatornatisztítással kapcsolatban van. Nem ismerünk lehetetlent, de a csodára is csak egy egész keveset kell várni.
Duguláselhárítás árak megszabása telefonos egyeztetés után azonnal, rejtett költségek nélkül. Legkésőbb a helyszínre érve, minden lehetséges hiba és szempont figyelembe vétele után.

Hívjon minket, dugulás elhárítás garanciával! +3670-2917-864

Call Now ButtonHívjon most