Csatornatisztítás

//Csatornatisztítás
csatornatisztitas-dugulas-elharitas.com

Csatornatisztítás

A csatorna a belvíz, szennyvíz, öntöző víz, és az üzemi víz elvezetésére épített mesterséges létesítmény. Ez csatorna hivatalos megnevezése. Nos, mi ezek közül elsősorban a házi szennyvíz elvezetésére kiépített, házaknál, lakásoknál, de akár lakóparkoknál található csatornalefolyó hálózat tisztítására a csatornatisztításra koncentrálunk.
Általános nézet, ami sok száz éves megfigyeléseken alapul, hogy a csatornarendszer, amennyiben használatban van, bizony eldugulhat.

Mi azonban az ilyen végtelenül kellemetlen helyzetben megoldást tudunk kínálni az ön számára. 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött bizton állíthatjuk, hogy a több mint 5000 alkalommal elvégzett duguláselhárításkor már olyan rutinra tettünk szert, melyet az Ön csatornája tisztításakor is kamatoztathatunk. Ingyenes kiszállással akár 1 órán belül az ön lakásában, vagy az ön által megadott címen lehetünk. Gyorsan, hatékonyan, bontás nélkül dolgozunk. Sokévnyi, munkában szerzett tapasztalat tesz minket magabiztossá, hogy
olyan esettel már nem találkozhatunk, mellyel korábban már ne lett volna dolgunk. Fürdőszoba, mosdó, wc, konyha vagy kerti lefolyó dugulás? Hívjon minket bitalommal. A legmodernebb gépparkkal, eszközökkel vonulunk fel a problémákhoz, és igyekszünk a legrövidebb időn belül, a legkisebb kellemetlenséget okozva elhárítani a bajt. 

csatornatisztitas-dugulas-elharitas.com

Amennyiben a dugulás mélyebben található a csatornarendszerben, a tisztítás előtt egy speciális kamerával feltérképezzük a dugulás helyét, meghatározzuk mértékét és pontos helyét, majd WOMA nevű nagy nyomású duguláselhárító berendezés segítségével elhárítjuk a problémát. Csatornatisztítás a fő tevékenységi területünk. Azon belül is családi házak és társasházi lakások dugulás elhárítása. Wc, kézmosó, kád lefolyó, mosogató, padló összefolyó és a lakások gerincvezetékének kitisztítása. A munkát Rothenberger tisztító berendezéssel végezzük, mely cserélhető fejekkel és spirálokkal szerelhető fel, hogy minden fajta eltömődést meg tudjon szüntetni.

Több alkalommal előfordult, hogy olyan duguláshoz hívtak ki minket, amelyek egyébként nem a használat közben, hanem inkább elővigyázatlanságból adódtak. A wc-ben a törlőkendők kerültek a csatornába, amelyek azonban nem oldódnak fel a vízben, hanem egyben maradva dugulást okoztak. A másik ilyen probléma ami aránylag sűrűn fordul elő, az a tisztításra szánt csatorna tisztító granulátum, mely szilárd állagú kicsit ilyen kristályos szerkezetű anyag. Azonban ha kevés vizet adunk hozzá nem oldódódik fel, hanem beleszilárdul a
lefolyóba, további problémákat okozva.
Azonban izgalomra semmi ok, mert ha hívnak, jövünk. Munkánkra garanciát vállalva várjuk hívását az év 365
napján. Éjjel nappal dolgozunk, külön kiszállási díj nélkül.

A csatornatisztítás főbb részei

Főbb tevékenységeink részei közé tartozik többek között a duguláselhárítás, a csatornatisztítás és a lefolyó tisztítás. Természetesen ezekkel a tisztításokkal kapcsolatba hozható összes munkával kapcsolatban számíthatnak ránk. Legyenek ezek bárhol is a lakáson belül mi megtaláljuk és megszüntetjük a problémát, illetve ha kell, elvégezzük a megelőző karbantartást is. Így elkerülhető a nagyobb dugulás kialakulása, és a költségek is alacsonyan tarthatók.

Milyen munkák kapcsolódnak a csatornatisztításhoz?

Elsősorban a tanácsadás, amelyben segíthetünk. Az útmutatások nagy része megtalálható honlapunkon, ahol elolvashatja azokat. Amennyiben egyéb kérdése van, felteheti azokat telefonon is +36 70 291 7864, illetve emailben info@wc-dugulaselharitas.hu email címen. Persze a telefon a legjobb, leggyorsabb, legpontosabb. Sajnos meg kell, hogy említsük, hogy a falbontás is szerepel azon lehetőségek között, mellyel számolnunk kell a dugulás elhárítás közben. Természetesen szeretnénk és szeretjük is elkerülni ezt a lehetőséget, még abban az
esetben is, amikor a falbontás csak a dugulás környékére koncentrálódik. Azonban az is előfordul, hogy nagyobb a bontás mértéke, de ha ezt kívánja a helyzet, ezt kell tenni. A helyreállítást is megoldjuk, ez természetes. Szolgáltatásaink része a dugulást feltáró kamerás rendszer, melyet a csatornába leengedve szinte milliméter pontossággal megmutatja az elzáródás helyét.
Valamint meg kell még említsük a cserélhető fejekkel ellátott WOMA csatorna tisztító gépet, mely nagy víznyomással dolgozik, így nem áll meg előtte semmilyen dugulás.

Látható, hogy felkészültünk a kihívásokra, dugulásokra, munkánkra garanciát vállalva várjuk megtisztelő megkeresését.

Call Now ButtonHívjon most